top of page
mendjeeqeshur.png

Aksesoni

Platformën

Duke krijuar

një brez të

shëndetshëm

Why Us

Sigurimi i mjeteve të arritshme për të mbështetur një mendje dhe trup të shëndetshëm

Mendje e Qeshur është platforma e parë për fëmijët në Shqipëri e përqendruar te Edukimi Fizik, Vetëdija dhe Mirëqenia që siguron mjete të arritshme gjatë gjithë jetës për të mbështetur trupa dhe mendje të shëndetshme. Mendje e Qeshur u krijua në vitin 2020 nga ekspertët e mirëqenies Prof. asoc. dr. Rauf Dimraj dhe Jimena Lujan në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Shkollor dhe është sponsorizuar nga

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile.

Edukimi Fizik

Joga

Vetëdija

Frymëmarrja

Ushqimi

Misioni Ynë

Misioni ynë është të zgjerojmë edukimin fizik dhe mirëqenien në sistemin arsimor parauniversitar, për një formim të shëndetshëm, metabolik, funksional dhe strukturor të fëmijëve si një udhëzues praktik që krijon bazën për zhvillimin e vetëdijes, edukimit fizik e sportiv, duke garantuar progres fizik, psikologjik, intelektual, ekonomik, produktiv, social dhe një shoqëri me mirëqenie të shëndetshme, e duke mbështetur “Luftën kundër bullizmit" për të krijuar një mendësi të re të shëndetshme.

How It Works
Super Hero Kids

NE JEMI 100%
JO-FITIMPRURËS

Udhëheqësit

IMG-20200124-WA0037_edited.jpg
Rauf  Dimraj
Ekspert Shkencor dhe Bashkë-Krijues

Rauf Dimraj i diplomuar inxhinier elektronik dhe mësues për edukimin fizik, është lektor, specialist i fiziologjisë së ushtrimit fizik dhe sportit si dhe mban titullin Prof. asoc. dr. i shkencave sportive. Ka qenë vrapues kampion-kombëtar 800-1500m në Shqipëri dhe drejtues në institucione të ndryshme sportive. Ëndrra e tIj është institucionalizimi i rolit të mësuesit të edukimit fizik, si personaliteti më i çmuar për zhvillimin e shëndetit të kombit.

Aktualisht shëndeti mendor dhe fizik i të rinjve është një problem kryesor

Ndërgjegjësimi dhe aftësia fizike janë provuar se çojnë në vëmendje më të mirë, kujtesë, rregullim dhe sensibilizim të emocioneve dhe mund të udhēheqin në uljen e stresit, ankthit dhe depresionit, aftësi më të mira akademike, aftësi sociale dhe vetëvlerësim.

IMG_4443.JPG
Jimena Lujan
Eksperte, Bashkë-Krijuese dhe Ideatore e konceptit digjital

Mësuese Yoga e çertifikuar, e specializuar për Fëmijët dhe për Yoga me nevoja të veçanta. Përveç kësaj Jimena është një life coach (Udhëheqës në Jetë) dhe organizatore seminaresh e pasionuar pas zbulimit të vetvetes dhe zgjedhjeve që ndryshojnë jetën.

PUNO ME NE

Nëse jeni staf i shkollës, mësues, prind, student, organizatë, udhëheqës civil apo palë e interesuar dhe dëshironi të punoni me ne, lutemi kontaktoni

NA MBËSHTETNI

Donacionet janë një kontribues i rëndësishëm për të ndihmuar në arritjen e qëllimeve tona

BËHUNI PARTNER

Jemi gjithmonë në kërkim të partneritetit me organizata me të njëjtin mendim që janë të apasionuar për të marrë qasje proaktive për ndërtimin e shëndetit mendor dhe mirëqenies brenda komuniteteve dhe shkollave

NA FTONI

Ne mund të lehtësojmë trajnimet dhe punën në shkollën tuaj për mësuesit dhe nxënësit 

Aksesoni

Platformën

Pajisja e fëmijëve me aftësitë integrale që u duhen për të lulëzuar në jetë

MENDJE E QESHUR

Contact
AMSHC_logo.png
logo_edited.jpg

Bashkëpunëtorë

fshssh%20logo_edited.png

Ky publikim, është mundësuar me mbështetjen financiare të AMSHC-sē. Përmbajtja e tij ështē përgjegjësi e autorit, opinioni i shprehur në të nuk është domosdoshmërisht opinion i AMSHC-së

bottom of page